mandag den 17. december 2012
Glutenfri knækbrød
3 dl vand
1/2 dl olie
1 spsk fiberhusk
150 g glutenfri hvidt mel
100 g boghvedeflager
50 g mørkt rismel
1 tsk salt
200 g blandet kerner. F.eks sesamfrø, græskarkerner, solsikkekerner, og hørfrø.
Bland vand, olie og fiberhusk i en skål og lad maskinen røre i ca 2 min. Tilsæt resten af ingredienserne og rør i ca 2 min. Del dejen op i 3 og rul dem ud på et stykke bagepapir drysset med mel. De skal være MEGET tynde. Skær dejen ud i passende stykker. Læg på en bageplade med bagepapir, pensel med æg og drys med div. kerner. Bages i varmluftsovn ved 150 grader i ca 30-40 min. til de er sprøde.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar