fredag den 5. april 2013

Glutenfri rundstykker


Rundstykker

3 dl lunken mælk
1 spsk fiberhusk
50 g gær

Mælk, fiberhusk og gær piskes i ca 2 minutter. Lad det hvile i ca 5 minutter.

1/2 tsk salt
1 spsk sukker
75 g blødt smør

Piskes til smørret er godt blandet i massen.

450 g Orange finax.

Røres i lidt af gangen. Dejen må ikke være for sej.
Form til boller og lad hæve i ca 1 time. Pensel med æg og drys med birkes.
Bages ved 175 grader til de har fået farve og lyder hult når der bankes i bunden.

4 kommentarer:

  1. Ej, de lyder lette & lækre ... dem må vi prøve

    SvarSlet
  2. Hvor mange rundstykker giver opskriften og får de en sprød skorpe lige som alm. rundstykker?
    Mvh Karina

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Karina.

      Jeg har faktisk ikke helt styr på hvor mange rundstykker opskriften giver.
      De bliver desværre ikke så sprøde som alm rundstykker på toppen, men de smager nu godt alligevel :0)

      Hilsen Gitte

      Slet
  3. Det ser jo simpelt ud. Er selv i gang med at bage flutes nu, men mon ikke rundstykkerne skal prøves senere.

    Har du prøvet at bage disse rundstykker og så fryse dem ned så du har nemme rundstykker i fryseren?

    SvarSlet